کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها
سرخط خبرها

ویدئو | ربات ژاپنی رکورد طناب‌زدن ربات‌ها را شکست

  • کد خبر: ۱۰۳۶۶۷
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۲
ویدئو | ربات ژاپنی رکورد طناب‌زدن ربات‌ها را شکست
ربات یک شرکت ژاپنی که بخشی از آن از پنج عروسک پنگوئن تشکیل شده، موفق شد با ۱۷۰ بار طناب زدن در عرض یک دقیقه، رکورد جهانی گینس را بشکند.

به گزارش شهرآرانیوز - ربات یک شرکت ژاپنی که بخشی از آن از پنج عروسک پنگوئن تشکیل شده، موفق شد با ۱۷۰ بار طناب زدن در عرض یک دقیقه، رکورد جهانی گینس را بشکند.

RICOH، شرکت متخصص در دستگاه‌های کپی و تجهیزات اداری اعلام کرد که تیم PENTA-X آن یک عروسک جهنده با نام «Penguin-chan» ساخته که از پنج عروسک پنگوئن تشکیل شده است. این ربات در رویدادی که اوایل ماه مارس با حضور داوران رکورد‌های جهانی گینس برگزار شد، مورد آزمایش قرار گرفت و موفق شد با ۱۷۰ بار پریدن از روی یک طناب در ۶۰ ثانیه، رکورد جهانی بیشترین پرش توسط یک ربات در ۱ دقیقه را به دست آورد.

دانشمندان به سرعت در حال پیشرفت هستند تا ربات‌ها را برای انجام برخی چالش‌های سخت مانند تمیز کردن زباله‌های ساحل جایگزین نیروی انسانی کنند. هرچند برخی از آن‌ها مانند ربات جهنده ژاپنی، ممکن است «بی‌اهمیت» به نظر برسند، اما احتمالا منجر به پیشرفت‌های جالبی در آینده خواهند شد.

مطمئنا در آینده هم شاهد شکسته شدن رکورد‌ها توسط ربات‌های دیگر خواهیم بود و همچنین انتظار می‌رود که تیم ژاپنی در آینده به تکامل فناوری مربوط به این ربات که «Penguin-chan Jump Rope Machine» نام دارد، ادامه دهد.

اخیرا در حوزه رباتیک، شاهد یک «بز رباتیک» به نام «Bex» بودیم که توسط کاوازاکی توسعه داده شده و می‌تواند انسان و بار جابجا کند. همچنین شرکت بوستون داینامیکس از ربات معروف اسپات خود برای نگهبانی از خرابه‌های شهر باستانی پمپی در ایتالیا استفاده کرده و ظاهرا تجربه موفقیت‌آمیزی را به ارمغان آورده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->